Vi har flyttat.
Välkommen till vår nya adress.

Shibumis- med bolonka sedan 2006


 Shibumis Ester 

News

14/05/2017 21:59

Idag fyller Nordens första bolonkavalpar 10 år!! 
Shibumis Abrakadabra, Anastasia och Amalthea e. Nevskaja Uslada Sumerechny Tuman u. Chelsea Black Hekaté. 
Grattis   
11/02/2017 14:03

Det är alltid lika roligt att visa valparna skogen första gången. Idag med strålande väder, klar himmel och -13 grader kallt, blev deras värld ytterligare lite större. Och trivdes gjorde dom :-) Och nu kan jag inte längre låta bli att säga det.... utan kläder! Jag förstår inte trenden med att klä våra hundar! Om något så förhindrar kläder deras päls att fungera optimalt. Och då fryser de! Mina valpar gick ut och kissade och bajsade när det var minus 28 grader kallt (9 veckor gamla). Fort gick det naturligtvis, men någon skada led dom inte. Och uppriktigt sagt, naturen har tagit lång tid på sig att utforma den bästa kostymen de någonsin kan ha så varför krångla till det...04/01/2017 10:46

Vi har updaterat med lite nya bilder på våra småttingar, två av dem är fortfarande "lediga" till rätt hem.

Bilder på valparna

30/10/2016 13:59

Söndag den 23 oktober var det dags för Gretas bebisar att göra entré i stora världen. Trots att det var hennes första kull tog hon det hela med ro och jag kunde njuta av en exemplarisk valpning, även om det tog sina timmar. Först ut var en svart gosse följd av sin bror som har en färg jag aldrig tidigare sett. Jag kan inte annat än kalla den för guld. Sedan kom 2 svarta töser och sist en liten brun tös. En jättefin kull som jag är väldigt stolt över. Att alla är solida (dvs helt utan vitt) känns fantastiskt. Greta är utställd 6 gånger och har 5 BIR (bäst i rasen), 5 CERT och ett R CERT 2 bt (bästa tik).

Dom har hunnit bli 1 vecka idag och väger nu mellan 150-170 gram så vi tror att dom blir lagom små. Är du intresserad av en valp är du välkommen att höra av dej.


<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

"The important thing is not to stop questioning.
Curiosity has its own reason for existing"
— Albert Einstein